Składniki:
Brokuły 50 g (pół porcji)
Cebula 25 g (pół małej sztuki)
Groszek zielony konserwowy 30 g (2 łyżki)
Jogurt naturalny 75 g (3 łyżki)
Kukurydza konserwowa 30 g (2 łyżki)
Majonez z olejem rzepakowym 10 g (1 łyżeczka)
Marchew 50 g (1 sztuka)
Pietruszka, liście 2 g (1 łyżeczka)
Pietruszka - korzeń 40 g (1 sztuka)
Seler korzeniowy 60 g (1 plaster)
Ziemniaki 100 g (1 średnia sztuka)
Sposób przygotowania:
Brokuła ugotować. Ziemniaki, marchew, pietruszkę, selera ugotować przed obraniem. Ostudzić, obrać i pokroić w kostkę. Dodać brokuła pokrojonego na mniejsze kawałki. Dodać pozostałe składniki, doprawić i wymieszać.
Kontakt:
- 788 937 312
Małgorzata Leśnikowska
OPINIA PACJENTA: Panią Małgosię poleciła mi koleżanka i nie zawiodłam się. Bardzo profesjonalna, przeprowadziła skrupulatnie wywiad. Całą dietę Pani Małgosia dostosowała do mojego trybu życia i (akceptowalnych przy moim schorzeniu) upodobań kulinarnych. Produkty do przygotowania posiłków są łatwo dostępne w każdym sklepie, nie muszę ...
05.10.2022
Twój komentarz