Składniki (3 porcje):
ok. 250 g makaronu pełnoziarnistego
300 g brukselek
2 płaskie łyżki jogurtu naturalnego
2/3 sera feta
2 ząbki czosnku
Sposób przygotowania:
Makaron ugotować wg instrukcji na opakowaniu. Brukselki opłukać. Usunąć uszkodzone liście. Wrzucić do gotującej się wody. Gotować ok. 5 min. Nagrzać piekarnik do 180°C. Ser pokroić w kostkę. Makaron odcedzić. Dodać przekrojoną na pół brukselkę, ser feta, jogurt i starty czosnek. Wymieszać. Przełożyć do naczynia żaroodpornego i włożyć do piekarnika na ok. 15 min.
1 PORCJA:
energia 493 kcal
Kontakt:
- 788 937 312
Małgorzata Leśnikowska
OPINIA PACJENTA: Wizyta u Pani Małgosi to strzał w dziesiątkę. To najlepszy prezent jaki sama sobie zrobiłam. Chudnę!!! Nie jestem głodna!!! Mam energię !!!Jestem na diecie opracowanej przez Panią Małgosię od dwóch tygodni. Szczególnie cieszy mnie fakt, że moja dieta mi bardzo smakuje. Pani ...
04.02.2018
Twój komentarz