Składniki (3 porcje):
ok. 250 g makaronu pełnoziarnistego
300 g brukselek
2 płaskie łyżki jogurtu naturalnego
2/3 sera feta
2 ząbki czosnku
Sposób przygotowania:
Makaron ugotować wg instrukcji na opakowaniu. Brukselki opłukać. Usunąć uszkodzone liście. Wrzucić do gotującej się wody. Gotować ok. 5 min. Nagrzać piekarnik do 180°C. Ser pokroić w kostkę. Makaron odcedzić. Dodać przekrojoną na pół brukselkę, ser feta, jogurt i starty czosnek. Wymieszać. Przełożyć do naczynia żaroodpornego i włożyć do piekarnika na ok. 15 min.
1 PORCJA:
energia 493 kcal
Kontakt:
- 788 937 312
Małgorzata Leśnikowska
OPINIA PACJENTA: Koleżanka z pracy chodziła już do p. Małgosi. Zaglądałam w jej pojemniki i nie mogłam się nadziwić jakim cudem chudnie, skoro porcje są takie duże. Postanowiłam sprawdzić na własnej skórze. I się udaje. Schudłam w 3 miesiące 10 kg, a moje samopoczucie ...
Twój komentarz