Składniki:
1 ząbek czosnku,
ok. 150 g fileta z indyka,
1 szklanka makaronu penne (najlepiej z mąki durum),
1 łyżeczka oliwy lub oleju rzepakowego,
1 kawałek pora,
5 szparagów zielonych.
Sposób przygotowania:
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu. Od szparagów oddzielić części niejadalne (odłamać końcówkę, która zawsze odłamuje się w idealnym miejscu), podzielić je na kawałki długości około 4 cm i sparzyć wrzątkiem. Mięso pokroić w podłużne paski. Por pokroić w plasterki i wrzucić na rozgrzaną oliwę. Gdy zmiękną, dodać indyka, następnie szparagi oraz czosnek przeciśnięty przez praskę. Danie podlać wodą i dusić pod przykryciem około 10-15 minut. Pod koniec dodać sól z pieprzem, ugotowany makaron i wymieszać.
Kontakt:
- 788 937 312
Małgorzata Leśnikowska
OPINIA PACJENTA: Z czystym sumieniem polecam współpracę z p. Gosią. Indywidualnie podchodzi do mojej osoby. Dieta jest zawsze dopasowana do mnie. Efekty są widoczne i czuję się dużo lepiej. Schudłam już 16 kg i zostało mi jeszcze 5 :)
Twój komentarz